Derby cu CS Marta pentru fetele lui Ciprian Mărieș

05 martie 2024

Echipa de handbal junioare II de la Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare va disputa duminică, 10 martie, ultimul meci pe teren propriu din sezonul regulat al Campionatului Național.

Elevele antrenorului Ciprian Mărieș sunt deja calificate în Grupa Valoare, însă partida împotriva celor de la CS Marta Baia Mare are o importanță aparte, deoarece punctele obținute în acest meci se transferă pentru a doua parte al campionatului.

CSM Olimpia Satu Mare este la trei puncte în spatele adversarelor de duminică, ocupantă al locului doi în Grupa G, și totodată are un avans de cinci puncte în fața formației AHC Valeria Motogna Zalău, ocupantă a locului patru.

În Grupa Valoare se califică primele trei echipe din seriile sezonului regulat.

Din Grupa G s-au calificat printre cele mai bune 24 de echipe din România CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, CS Marta Baia Mare și CSM Olimpia Satu Mare. Din Grupa H fetele noastre le vor avea ca adversare pe LPS Banatul Timișoara, Unirea Sânnicolau Mare și AHCS Citu Timișoara.

CSM Olimpia va porni la drum în a doua parte al campionatului cu minim 2 puncte, acumulate în tur prin victoria de la Baia Mare cu scorul de 26–25 în fața celor de la CS Marta.

Din păcate echipa noastră a pierdut ambele meciuri jucate împotriva celor de la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

În cazul unui succes, duminică fetele lui Mărieș vor intra cu patru puncte în grupa principală.

HANDBAL FEMININ, JUNIOARE II, GRUPA G, SEZON REGULAT, ULTIMA ETAPĂ

Duminică, 14.00, Sala de Sport LPS-Ecaterina Both

CSM Olimpia Satu Mare – CS Marta Baia Mare

Cosul tau

Sub-Total

0,00lei

Total

0,00lei

sau