Despre noi

Clubul Sportiv Municipal Satu Mare este clubul sportiv fondat de către Consiliul Municipal Satu Mare în anul 2007, pentru a oferi sătmărenilor acces facil la diferite sporturi, atât în scopuri de recreere, cât și pentru a practica sport la nivel de performanță. Atât începătorii cât și sportivii de performanță au parte de tot suportul necesar.

Și-a început activitatea cu secțiile de baschet feminin și handbal masculin, ambele echipe calificându-se în ligile superioare ale campionatelor interne. 
Echipa de baschet feminin a obținut cinci medalii de argint și alte trei medalii de bronz în Liga Națională, respectiv cinci medalii de argint în Cupa României. Cea mai mare performanță internațională a fost marcată în sezonul 2017–2018, când a câștigat Liga Europei Centrale la baschet feminin (CEWL), după ce a învins în finală formația germană BC Pharmaserv Marburg cu scorul de 69-60, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu-Colibaşi” din Braşov. La același competiție, în sezonul 2011–2012 a obținut medalia de bronz.
Echipa de handbal masculin a promovat în Liga Națională în sezonul competițional 2008-2009, unde a participat timp de trei sezoane.

În 2013 a fost înființată secția de volei feminin, echipă care în primul an a promovat în Liga Națională, unde a participat un sezon.
În anii trecuți CSM Satu Mare a înființat noi secții, având grupe de copii, juniori și de performanță la fotbal, baschet, handbal, scrimă, judo, karate, șah, popice și înot.
Din data de 21 octombrie 2022 clubul nostru se numește oficial Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare.
 

imagine
imagine
imagine
imagine
imagine
imagine
imagine
imagine
imagine
imagine
imagine
imagine
imagine
imagine
imagine
imagine
imagine

Ne dorim ca acest club sportiv să reprezinte punctul de plecare excelent pentru cei care își descoperă o pasiune și vor să o ducă la nivel de performanță, așa cum s-a întâmplat în cazul baschetului, ajungând cunoscut la nivel național, cu rezultate excepționale. Provocarea este atât pentru noi, cât și pentru participanți: să își atingă potențialul, să se autodepășească și să ajungă sportivi de performanță.

Stema noastră este construită în jurul simbolurilor orașului: Bastionul se referă la rolul cetății în apărarea localității, iar Leul reprezintă simbolul puterii și al curajului în luptă și în competiții.

Când ne strângem ca o comunitate pentru a ne susține eroul de acasă, ne unim într-un mod unic, amintindu-ne cât de frumos este orașul nostru. Când auzim sunetul unei mulțimi care strigă după ce golul a fost marcat sau un record a fost doborât, animăm o mândrie colectivă față de sportivii noștri și valorile pe care le deținem.

Cosul tau

Sub-Total

0,00lei

Total

0,00lei

sau