Junioarele II au urcat pe locul doi în seria G

05 noiembrie 2023

Echipa de handbal feminin al Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a urcat pe poziția a doua a clasamentului Campionatului Național junioare II, după ce s-au impus în derby-ul de la Baia Mare în fața celor de la Marta.

Înaintea meciului, maramureșencele ocupau locul doi în seria G, fiind la egalitate de puncte cu CSM Olimpia, echipa antrenată de Ciprian Mărieș.

Într-un meci extrem de echilibrat echipa gazdă a condus la începutul jocului cu 6–5. Fetele noastre au preluat inițiativa, și după parțial de 5–1 elevele lui Mărieș au trecut în avantaj în minutul 14 (7–10).

Băiămărencele au mai condus o singură  dată la începutul reprizei a doua (16–14, minutul 32), însă după un nou tur de forță în minutul 40 tabela arăta scorul de 17–20 pentru echipa noastră.

Adversarele au egalat (22–22), și acest echilibru a persistat până la ultimul atac al sătmărencelor, dar fetele noastre au avut un final de vis și  au marcat în ultima secundă, reușind să se impună cu 25–26.

CSM Olimpia are o singură înfrângere în acest sezon, cel cu lideul CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, și cu cele 6 victorii ocupă locul 2 în clasament la sfârșitul turului de campionat.

Fetele noastre vor juca în data de 10 decembrie în deplasare la Zalău, împotriva echipei AHC VM, ocupanta locului 4 în clasament cu 4 victorii și 3 înfrângeri.

Echipa CSM Olimpiei antrenată de Kibédi Albert și Nagy Flórián, participantă în Campionatul Național junioare III a câștigat și ea sâmbătă acasă cu lanterna roșie ACS Mihai Vele Târgu Lăpuș. Cu 3 victorii, 1 egal și 4 eșecuri sătmărencele ocupă locul 8 în grupa K.

Sâmbătă fetele vor avea un meci împotriva celor de la  LPS Satu Mare, lidera seriei fără înfrângere.

HANDBAL FEMININ, JUNIOARE II, GRUPA G, ETAPA 7

CS Marta Baia Mare – CSM Olimpia Satu Mare 25–26 (15–14)

HANDBAL FEMININ, JUNIOARE III, GRUPA K, ETAPA 8

CSM Olimpia Satu Mare – ACS Mihai Vele Târgu Lăpuș 39–18 (19–9)

Cosul tau

Sub-Total

0,00lei

Total

0,00lei

sau