Meci decisiv pentru calificarea la barajul pentru promovare în Liga a 2-a

17 mai 2024

Echipa de fotbal de la CSM Olimpia Satu Mare va juca sâmbătă cel mai important meci de până acum din acest sezon . Băieții noștri vor întâlni pe teren propriu formația CSM Sighetu Marmației în ultima etapă din play-off-ul Ligii a 3-a și au nevoie de cel puțin un punct pentru a se califica, în premieră, la barajul de promovare.

Înaintea acestei confruntări echipa noastră se află pe locul doi al seriei 10-a, poziție ce duce în semifinala barajului pentru promovarea în Liga a 2-a.

Maramureșenii sunt la un singur punct distanță pe locul 3, deci, echipa noastră își păstrează locul la baraj chiar și cu un egal.

Între cele două formații a fost o luptă strânsă în play-off. De remarcat că în a doua parte a campionatului, în cele două meciuri jucate împotriva sighetenilor, CSM Olimpia a obținut patru puncte. În urmă cu o lună, pe terenul Stadionului Olimpia-Daniel Prodan băieții noștri au învins cu scorul de 2–1, iar în returul de la Sighet, în 3 mai CSM Olimpia a obținut un punct în meciul disputant pe terenul Stadionului Solovan, scor 2–2.

Echipa noastră e neînvinsă  în ultimele 4 meciuri, dintre care 3 în deplasare.

În semifinala barajului pentru promovarea în Liga a 2-a se califică primele două echipe din fiecare serie.

În semifinală ocupanta locului 2 din seria a 10-a  va întâlni căștigătoarea seriei a 9-a, respectiv CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud. Primul meci se va disputa miercuri, pe terenul formației de pe locul 2, iar returul sâmbăta 25 mai , la Bistrița.

LIGA 3, PLAY-OFF, SERIA 10, ETAPA 9 (ULTIMA)

Sâmbătă, 18.00, Stadion Olimpia-Daniel Prodan, Satu Mare

CSM Olimpia Satu Mare – CSM Sighetu Marmaţiei

Arbitru: Mihai Motan (Târgovişte)

Asistenți: Doru Zamfir (Slatina), Alexandru Iftime (Buftea)

Delegat de joc: George Valentin Gîdea (Bucureşti)

Observator arbitri: Alexandru Rojneai (Alba Iulia)

Cosul tau

Sub-Total

0,00lei

Total

0,00lei

sau