Termeni și condiții

Acest site aparține de Clubul Sportiv Municipal Satu Mare, având Cod Unic de Înregistrare 22134216, cu sediul în localitatea Satu Mare, P-ta. 25 Octombrie, nr. 1, Județul Satu Mare.
Folosirea acestui site implică acceptul clientului pentru folosirea datelor personale introduse în formularul de înregistrare client, precum și datele care sunt colectate în cadrul tranzacțiilor comerciale cu societatea comercială. Colectarea acestor date au următoarele scopuri: furnizarea de informații referitoare la campanii de marketing, oferte speciale și/sau alte forme de publicitate, prin intermediul e-mail-ului, SMS-ului, telefonului, platformelor de social media, precum și contactarea în vederea desfășurării de sondaje de opinie a clienților.
Consimțământul dat prin prezenta declarație, în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și furnizarea datelor menționate mai jos sunt voluntare. Acest consimțământ poate fi revocat în orice moment, cu efect ulterior printr-o notificare gratuită către. Notificarea de revocare a consimțământului poate fi transmisă prin e-mail sau direct din contul utilizatorului. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că revocarea consimțământului nu afectează legalitatea utilizării datelor înainte de retragerea consimțământului. Dacă consimțământul nu este acordat sau a fost revocat, datele personale nu vor fi utilizate în scopurile menționate mai sus.

Informațiile personale transmise prin intermediul website-ului nostru vor fi utilizate în scopurile specificate de această politică sau în paginile respective ale website-ului.

Putem folosi informațiile dvs. personale pentru:

Datele personale colectate prin intermediul formularului de înregistrare a clienților și în cursul viitoarelor tranzacții comerciale vor fi procesate în scopul încheierii și executării contractului cu acești clienți. Toate datele dvs. personale colectate prin formularul de înregistrare a clienților și pe parcursul tuturor tranzacțiilor comerciale viitoare vor fi procesate de societate în scopul de a vă oferi informații despre campaniile de publicitate și marketing prin poștă electronică.  

Stocăm datele cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, dar numai până la momentul in care hotărășți să iți dezactivezi contul de utilizator. În cazul în care ți-am emis o factură, datele tale vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii.

Site-ul nostru include hyperlink-uri către și detalii despre site-uri terțe. Nu deținem niciun control și nu de facem responsabili pentru politicile și practicile de confidențialitate ale terților.

Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare de cont și/sau formular de comandă, declarați că acceptați neconditionat că datele dvs. personale să fie incluse în baza de date.  Prin citirea prezentei Politici de protecția datelor cu caracter personal și a Notei de Informare ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de GDPR, respectiv:  - dreptul la transparența informațiilor, a comunicărilor și a modalităților de exercitare a drepturilor dvs.,  dreptul la informare și acces la datele dvs. cu caracter personal, dreptul la rectificare si dreptul la ștergerea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție și de a nu fi supus unui proces decizional individual automatizat, dreptul de a vă adresa Autorității de Supraveghere (ANSPDCP) în caz de încălcare a drepturilor dvs. garantate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal.

Protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal este un drept fundamental. Articolul 8 alineatul (1) din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene („carta”) şi articolul 16 alineatul (1) din Tratatul privind funcţionarea Uniunii Europene (TFUE) prevăd dreptul oricărei persoane la protecţia datelor cu caracter personal. 

Drepturile persoanelor vizate privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date: dreptul la informare si acces; dreptul de intervenție asupra datelor; dreptul la rectificare; dreptul la ștergerea datelor; dreptul la restricționarea prelucrării; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul de opozitie și procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri; dreptul de a depune o plângere în faţa autorităţii de supraveghere (www.dataprotection.ro)

Pentru exercitarea drepturilor mai sus menționate sau pentru orice întrebare legată de modul în care datele dumneavoastră sunt utilizate, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, sau la adresa de email: [email protected]

Cosul tau

Sub-Total

0,00lei

Total

0,00lei

sau